Jobstudent

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar jobstudenten die tijdens de paasvakantie en tijdens de zomer onze Marketing- en Uitgeefafdelingen komen ondersteunen. 

Wil jij graag een (eerste) ervaring opdoen als jobstudent  in een educatieve uitgeverij?  Vul dan snel het sollicitatieformulier in! 


Plantyn belooft …


LEER

… een partner te zijn voor jou als jobstudent. Dankzij jouw hulp maken we onze leermethodes nog beter. We geven je de kans om jouw competenties, talent en persoonlijkheid te ontdekken en verder te ontwikkelen.

LEEF

… je kennis te laten maken met een professionele werkomgeving waar work/life balance belangrijk is. Bij Plantyn wordt hard gewerkt maar is ook aandacht voor autonomie in een plek waar jij tot je recht komt. Zo kan je optimaal genieten van het leven!

BELEEF

… een motivatie te zijn voor jou door een correcte beloning waarbij erkenning, waardering en een positieve aanpak centraal staan. Zo maken we van jouw studentenjob bij Plantyn een echte beleving!


Vereisten

  • Je volgt een opleiding in het Hoger Onderwijs
  • Je hebt een goede kennis van Office toepassingen (Word en Excel) en hebt een zeer goede kennis van de Nederlandse taal.