Over ons

Onze missie? Scholen en onderwijsprofessionals faciliteren in hun job, leerkrachten comfort te bieden bij het lesgeven en ervoor te zorgen dat leerlingen hun competenties optimaal kunnen ontwikkelen. En jij kunt ons daarbij helpen!

Je kent ons al, dat weten we zeker: tijdens je schooltijd zaten er in je boekentas ook boeken van onze uitgeverij.
Plantyn is al 70 jaar een van de belangrijkste educatieve uitgevers in België. Wij maken en verdelen leermiddelen voor alle vormen van (regulier) onderwijs en bieden de onderwijswereld digitale oplossingen voor schooladministratie (www.informat.be) en educatieve software (www.scoodle.be). Plantyn is een onderdeel van Infinitas Learning, een Europese speler die het onderwijsveld in Nederland, Zweden en België voorziet van educatief lesmateriaal, met een sterke digitale focus. Het hoofdkantoor van Plantyn bevindt zich in Berchem (The Link2, Posthofbrug 6-8, bus 3). Wij zijn zowel actief in Vlaanderen als in het Franstalig landsgedeelte.


Plantyn? Officieel een Great Place to Work®! 

Het Great Place to Work® instituut heeft onze organisatie officieel erkend als een geweldige werkplek. De unieke Plantyn cultuur is niet enkel een weerspiegeling van het management of het HR beleid, maar is bovenal het resultaat van de inbreng van álle medewerkers! Samen werken we elke dag aan ons gezamenlijk doel: Bouwen aan het onderwijs van morgen, in lijn met ons manifest: LEER - LEEF - BELEEF!

Plantyn belooft … 

LEER
… een partner te zijn voor jou, de Plantyn medewerker, door samen efficiënte leermethodes te
maken, waar ook plaats is voor jouw leerontwikkelingen. Daarbij focussen we op jouw competentie, talent en persoonlijke ontwikkeling

LEEF
… een ruggesteun voor jouw work/life balance te zijn, door een focus op autonoom werken, in een plek waar jij tot je recht komt. Zodat jij optimaal kan genieten van het leven!

BELEEF

 … een motivatie te zijn voor jou door een gerichte beloning waarbij erkenning, waardering en een positieve dialoog centraal staan. Zodat we van jouw werkmoment een beleving kunnen maken.
Ons HR team

De mensen achter HR Plantyn

Bram Dierckx
HR Manager
Katja Govaert
HR Business Partner
Maxime Snoeckx
Payroll & Facility Officer

Videos

Een geweldige plek om te werken

3 vestigingen

Berchem - Braine-l'Alleud - Diksmuide

Informat - Diksmuide

Nijverheidstraat 9, 8600 Diksmuide

Editions Plantyn - Braine-l'Alleud

Parc de l'Alliance , Boulevard de France 7, bâtiment C, boite 5 1420 Braine-l'Alleud.

Berchem

The Link, Posthofbrug 6-8, 2600 Berchem