Leer. Leef. Beleef.

met Plantyn

Het Great Place to Work® instituut heeft onze organisatie officieel erkend als een geweldige werkplek. De unieke Plantyn cultuur is niet enkel een weerspiegeling van het management of het HR beleid, maar is bovenal het resultaat van de inbreng van álle medewerkers! Samen werken we elke dag aan ons gezamenlijk doel: Bouwen aan het onderwijs van morgen, in lijn met ons manifest: LEER - LEEF - BELEEF!

Lees meer.

Ons HR team

De mensen achter HR Plantyn

Eef Malu
Head of HR
Liesbeth Toorman
HR Business Partner
Maxime Snoeckx
Comp & Ben Specialist
Allison Neefs
HR & Facility Officer
Nico Salens
HR & Facility Officer

Plantyners in de kijker

4 vestigingen

Berchem (hoofdzetel) - Braine-l'Alleud - Diksmuide - Oevel (Westerlo)

4 Wings - Oevel (Westerlo)

Nijverheidsstraat 13
2260 Oevel (Westerlo)

Berchem

The Link
Posthofbrug 6-8 bus 3
2600 Berchem

Braine-l'Alleud

Parc de l'Alliance , Boulevard de France 7
Bâtiment C, boite 5
1420 Braine-l'Alleud

Informat - Diksmuide

Nijverheidstraat 9
8600 Diksmuide

Plantyn is voor mij de werkplek waar ik mijn talenten ten volle kan benutten. Ondanks de duidelijke rolprofielen en organisatiestructuur, worden we hier niet in een hokje geduwd en kunnen collega’s afdelingsoverschrijdend leren van elkaar. Ik heb daardoor al talrijke initiatieven kunnen opzetten, waarvan ik denk dat het bedrijf beter wordt, maar waar ik tegelijkertijd heel veel energie en voldoening uit haal. Het is de sfeer van vertrouwen die binnen Plantyn voelbaar is en de kans om samen te werken met collega’s – allen met een sterke groeimindset – die me triggert met mijn ideeën naar buiten te komen en ze niet voor mezelf te houden. Bij Plantyn sta ik dus zelf aan het roer bij de invulling van mijn werkweek en dat zorgt ervoor dat ik elke dag goesting heb om erin te vliegen!

Stefanie Van Zonhoven
Plantyn

Onze missie

Onze missie


LEER.
Plantyn belooft een partner te zijn voor jou, de leerkracht, door samen efficiënte leermethodes te maken waarin we voluit inzetten op optimaal leerrendement, op diversiteit, op differentiatie, op remediëring en op zorg.

LEEF.
Plantyn belooft een ruggensteun te zijn voor jou, leerkracht alsook iedereen verbonden aan een school, door handige administratie- en planningstools waardoor jij kan focussen op stressvrij werken en optimaal kan genieten van het leven!
BELEEF.
Plantyn belooft een motivatie te zijn voor je leerlingen door een fun digitaal leerplatform, relevantie en innovatie in onze boeken, handleidingen en digitaal, om van elk leermoment een beleving te maken.